XIII Jornades “Bancs del Temps i integració comunitària”

Poster Banc del Temps

Els propers 24 i 25 d’octubre de 2013 es celebrarà a Barcelona la tretzena edició de les jornades de Bancs del Temps, organitzades per l’Associació Salut i Família. Aquesta edició, que porta per títol “Bancs del Temps i integració comunitària”, aprofundirà en la importància dels Bancs del Temps com a projecte de desenvolupament comunitari.

Com a cada edició, durant els dos dies de jornades estan programades diverses sortides culturals, tallers pràctics i taules de ponències.

Els tres tallers oferts en aquestes XIII Jornades es centren en Dinamització de Bancs del Temps, Comunicació i ús de Xarxes Socials i el projecte del Banc del Temps Escolar.

La taula de ponències estarà formada per representants de Bancs del Temps d’àmbit espanyol i internacional. Entre d’altres ponents, es comptarà amb la presència de Martin Simon, Fundador-assessor de Time Banks al Regne Unit; Cristina Brullet, investigadora de polítiques familiars a l’Institut Infància i Món Urbà; Tona Calvo, Direcció del Programa de Temps i Qualitat de Vida de l’Ajuntament de Barcelona; Carme Solé, Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Santa Cristina d’Aro i Consuelo García Pérez, tècnica responsable del Centro de la Mujer de l’Ajuntament d’Almeria.

En breus estarà disponible el programa definitiu de les jornades.

Anuncis
Categories:

2 Comments

    1. Hola Jose, disculpa que no hagi contestat abans. Els tallers de dijous van ser a Casa Orlandai i les jornades de divendres a l’Espai Jove la Fontana. Aquesta informació també estava al programa, espero que l’hagis trobat a temps.
      Salutacions,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s